Hoppa till innehåll

BRF Nattvakten i Sollentuna

Styrelsen Brf Nattvakten

Brf Nattvaktens styrelse arbetar med att förbättra och utveckla föreningens bostäder och gemensamma utrymmen. De ansvarar för att besluta om stora investeringar, såsom renoveringar och byggprojekt, samt att hantera föreningens ekonomi och budget.

Styrelsen träffas regelbundet för att diskutera och ta beslut om olika frågor som rör föreningen. De tar också emot och hanterar ärenden och förslag från medlemmarna i föreningen, och försöker alltid att finna lösningar som är till gagn för alla medlemmar.

För att hålla sig uppdaterade och få en bred bild av läget i föreningen, jobbar styrelsen även nära med föreningens olika kommittéer, som ansvarar för olika områden som exempelvis teknik, ekonomi, socialt och miljö.

Brf Nattvaktens styrelse är en viktig del i föreningen, och deras arbete bidrar till att föreningen kan fortsätta att utvecklas och växa.

Brf Nattvaktens styrelse är en grupp av valda personer som har ansvaret för att fatta beslut om olika frågor som rör föreningen. Ofta handlar det om mer vardagliga saker som att ansvara för underhåll av husen eller att planera gemensamma aktiviteter. Men ibland kan styrelsen också tvingas fatta svåra beslut som rör viktiga frågor som påverkar alla medlemmar.

Ett exempel på ett svårt beslut som styrelsen kan behöva fatta är om det ska genomföras en större renovering av husen. Detta kan innebära att medlemmarna behöver betala extra avgifter för att täcka kostnaden, och det kan vara svårt att få alla medlemmar att enas om vad som är det bästa valet. Styrelsen måste då väga olika faktorer mot varandra, som hur mycket pengar som behövs, hur lång tid renoveringen kommer att ta och vad som är bäst för alla medlemmar i längden.

En annan svår fråga som styrelsen kan ställas inför är om det ska införas nya regler eller ändringar av befintliga regler. Det kan handla om saker som att förbjuda rökning på gemensamma utrymmen eller att införa begränsningar för hur mycket man får ha på sin balkong. Även här kan det vara svårt att få alla medlemmar att enas, och styrelsen måste försöka hitta en lösning som gynnar alla på ett rättvist sätt.

Att fatta svåra beslut är aldrig lätt, och det kan vara en utmaning för styrelsen att hitta en lösning som passar alla. Men med rätt förberedelser och en öppen dialog med medlemmarna kan styrelsen fatta välgrundade beslut som är till gagn för föreningen.

Skriv till Brf Nattvaktens styrelse

Alexander Stålnacke – Sekreterare, Styrelseledamot 

Anita Ljungqvist – Ordförande, Styrelseledamot

Gabrielle Jansson – Styrelseledamot

Jim Silverberg Solblad – Styrelseledamot

Katarina Curlej – Styrelseledamot

Laxmana Thapana – Suppleant

Nico Alhonen – Vice Ordförande, Styrelseledamot


  Härmed accepterar jag att Brf Nattvakten sparar mina personuppgifter som jag lämnat i detta formulär.

  Skicka post till Brf Nattvaktens styrelse

  Brf Nattvakten
  SBCID 7770
  c/o SBC
  Box 226
  851 04 SUNDSVALL

  Tuna vår gemensamma föreningslokal

  Vad roligt att ni är intresserade av att hyra Tuna.

  Detta är en lokal som är till för alla att njuta av, och det är viktigt att alla visar hänsyn och respekt mot varandra och lokalen. Genom att följa dessa enkla regler kan vi alla få en trevlig och minnesvärd stund i Tunan. Tänk på att vi är gäster i den här lokalen, och låt oss alla visa vårt ansvar genom att hålla den ren och välmående. Låt oss skapa en plats där vi kan samlas, skratta och ha roligt tillsammans, utan att behöva oroa oss för djur, smuts eller störningar. Så låt oss alla göra vårt bästa för att hålla Tunan en trevlig och välkomnande lokal för alla!

  För bordtennis- eller TV/film-kväll

  Vi vill påminna er om att den person som skriver på kontraktet måste vara över 18 år och vara närvarande i lokalen under hela tiden. Hyran är 250 kr för 4 timmar eller 65kr/timme. Bokning minst 2 timmar, lokalen/golvet måste städas efter användning. 

  Utrustning i Tunan:

  • – TV 58 tum.
  • – Stereo/hemmabioanläggning med BluRay/DVD-spelare.
  • – Karaoke utrustning
  • – Projektor för filmvisning, presentationer mm.
   (Om ni vill använda filmprojektorn så måste det meddelas minst 1 vecka innan så vi kan montera upp den.)
  • – Internet är framdraget till stereon så att man kan spela musik i högtalarna från en egen dator/smartphone via t.ex. Spotify.
  • – Internetuppkoppling 100/100 Mbit/s ger möjlighet till sk. LAN-kvällar.
  • – Pingisbord

   

  • Köket innehåller:
  • – Kombinerat kylskåp med frys
  • – Diskmaskin
  • – Kaffe-bryggare (automatisk)
  • – Porslin för 50 personer.
  • – Spis & Ugn
  • – Några kastruller 

  Kaffebryggaren är automatisk

  Kaffebryggaren är själv påfyllande av vatten, så fyll inte på vatten själv.

  Vi vill också påminna om att det får vara max 50 personer i lokalen samtidigt. Vi hoppas att ni kommer att ha en fantastisk kväll hos oss och att ni får mycket glädje av vår lokal.

  Innan du släcker lamporna

  Det är viktigt att du säkerställer att du har tömt diskmaskinen och diskat använt porslin, glas och bestick innan du lämnar tillbaka nyckeln till Tuna. Se även till att kyl/frys är tomt och att alla sopor har slängts. Var noga med att ta bort tejp och annat som kan ha använts för att fästa dukar på borden. Det är även viktigt att du städar lokalen, köket och toaletterna ordentligt efter dig, dammsuger och torkar golven samt torkar rent borden. Glöm inte att även städa utanför lokalen vid entrén, såsom att ta hand om fimpar. Kom ihåg att alltid släcka alla lampor i lokalen när du är klar. Nyckeln ska återlämnas senast vid sluttiden av din bokning.

  SBC tar över förvalttningen från 2023-01-01

  Den 2023-01-01 tar SBC över förvaltningen av BRF Nattvakten.

  Alla förfrågningar gällande mäklarbilder, fakturor, felanmälan med mera går till Teoge fram tills 2022-12-31

  Under december kommer SBC skicka ut fakturorna för första kvartalet, det vill säga för januari, februari och mars. Dessa betalas enligt respektive förfallodatum.

  TEOGE

  Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

  PARKMAN

  Lediga p-platser och garage. Kontakta Parkman om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

  STYRELSEN

  Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.