Hoppa till innehåll

BRF Nattvakten i Sollentuna

Checklista vid avflyttning från Brf Nattvakten

Uppsägning

Om ni hyr garage eller extra förråd, kommer dessa att bli automatiskt uppsagda vid månadsskiftet efter överlåtelsedagen. Om ni har frågor om hyreskontraktet eller andra ärenden, vänligen kontakta förvaltaren för mer information.

Nycklar

Om du har en Aptus-fjärrkontroll till garageporten så skall den också lämnas till förvaltaren vid avflyttning. Det är viktigt att alla nycklar och fjärrkontroller tillgarage och förråd är tillbaka i förvaltarens ägo för att säkerställa att ingen obehörig har tillgång till dessa utrymmen.

Se också vad som gäller under ”Nycklar” i FAQ.

Abonnemang

Om du har ett abonnemang på bredband, telefoni och/eller kabel-tv så är det viktigt att du kontaktar respektive leverantör för att säga upp dessa eller flytta dem till din nya bostad. Detta är nödvändigt för att du ska kunna fortsätta att använda dessa tjänster på din nya adress.

Avräkning

Det är viktigt att kontakta mäklaren i god tid före avflyttning, så att de har tillräckligt med tid att samla in alla nödvändiga underlag för att kunna göra en rättvis avräkning av förbrukad el.

Flyttstäda

Det är viktigt att flyttstäda ordentligt innan du lämnar en lägenhet eller ett hus, eftersom det är en av de vanligaste orsakerna till oenigheter vid försäljningar. Enligt statistik är det i 80 procent av alla försäljningar som parterna oenas om städningen. Så se till att städa ordentligt, inklusive att rengöra alla ytor, fönster och golv. Glöm inte att städa ut förrådet också, och se till att det är tomt och rent. På så sätt kan du undvika problem vid försäljningen och se till att allt går smidigt.

Cykel

Har du kanske en cykel som står i ett av förråden? Det kan lätt hända att man glömmer bort den, men det vore trevligt om du tog med den också om det inte är för mycket besvär. Cyklar är bra för hälsa och miljön, så det vore bra om vi kunde använda dem så ofta som möjligt. Tack på förhand för att du är snäll och tar med cykeln också!

Vi hoppas att ni skall trivas i er nya bostad och tackar er för er tid i Brf Nattvakten.

Varmt välkommen till Tuna - Festlokal

Vad roligt att ni är intresserade av att hyra Tuna.

Detta är en lokal som är till för alla att njuta av, och det är viktigt att alla visar hänsyn och respekt mot varandra och lokalen. Genom att följa dessa enkla regler kan vi alla få en trevlig och minnesvärd stund i Tunan. Tänk på att vi är gäster i den här lokalen, och låt oss alla visa vårt ansvar genom att hålla den ren och välmående. Låt oss skapa en plats där vi kan samlas, skratta och ha roligt tillsammans, utan att behöva oroa oss för djur, smuts eller störningar. Så låt oss alla göra vårt bästa för att hålla Tunan en trevlig och välkomnande lokal för alla!

För kalas, fester eller TV/film-kväll

Vi vill påminna er om att den person som bokar måste vara över 18 år och ha giltig hemförsäkring. Hyran är 65kr/timme. Bokning minst 2 timmar, lokalen/golvet måste städas efter användning. 

Utrustning i Tunan:

 • TV 58 tum.
 • Stereo/hemmabioanläggning med BluRay/DVD-spelare.
 • Karaoke utrustning
 • Projektor för filmvisning, presentationer mm.
  (Om ni vill använda filmprojektorn så måste det meddelas minst 1 vecka innan så vi kan montera upp den.)
 • Wifi i hela lokalen.
 • Internetuppkoppling 100/100 Mbit/s ger möjlighet till sk. LAN-kvällar. (1000/1000 från och med April 2024)
 
 • Köket innehåller:
 • Kombinerat kylskåp med frys
 • Diskmaskin
 • Kaffebryggare (automatisk)
 • Porslin för 50 personer.
 • Bestick 
 • Koppar och glas 
 • Skålar och serveringsporslin  
 • Spis & Ugn
 • Några kastruller 

Kaffebryggaren är automatisk

Kaffebryggaren är själv påfyllande av vatten, så fyll inte på vatten själv.

Vi vill också påminna om att det får vara max 50 personer i lokalen samtidigt. Vi hoppas att ni kommer att ha en fantastisk kväll hos oss och att ni får mycket glädje av vår lokal.

Innan du släcker lamporna

Det är viktigt att du säkerställer att du har tömt diskmaskinen och diskat använt porslin, glas och bestick innan du lämnar tillbaka nyckeln till Tuna. Se även till att kyl/frys är tomt och att alla sopor har slängts. Var noga med att ta bort tejp och annat som kan ha använts för att fästa dukar på borden. Det är även viktigt att du städar lokalen, köket och toaletterna ordentligt efter dig, dammsuger och torkar golven samt torkar rent borden. Glöm inte att även städa utanför lokalen vid entrén, såsom att ta hand om fimpar. Kom ihåg att alltid släcka alla lampor i lokalen när du är klar. Nyckeln ska återlämnas senast vid sluttiden av din bokning. Alla bord och stolar ska placeras tillbaka i förrådet efter uthyrningen. 

SBC tar över förvalttningen från 2023-01-01

Den 2023-01-01 tar SBC över förvaltningen av BRF Nattvakten.

Alla förfrågningar gällande mäklarbilder, fakturor, felanmälan med mera går till Teoge fram tills 2022-12-31

Under december kommer SBC skicka ut fakturorna för första kvartalet, det vill säga för januari, februari och mars. Dessa betalas enligt respektive förfallodatum.

TEOGE

Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

PARKMAN

Lediga p-platser och garage. Kontakta Parkman om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

STYRELSEN

Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.