Hoppa till innehåll

BRF Nattvakten i Sollentuna

Ansök om parkeringsplats i samfälligheten

Om du behöver en parkeringsplats, har du möjlighet att hyra en plats i samfällighetens garagebyggnad.

Uthyrningen är öppen för allmänheten, vilket innebär att alla som önskar hyra en parkeringsplats har möjlighet att göra det.

Garaget är låst och för att komma in behöver man ett aktivt avtal med Parkman som administrerar uthyrningen. 

Det är dock viktigt att komma ihåg att parkeringsplatserna är begränsade.

Parkeringen är i närhet till kollektivtrafik och andra kommunikationsmedel, så det är en bekväm lösning för dig som behöver parkering i närheten av ditt hem eller arbetsplats.

  Parkeringskostnad

  Behöver du hyra parkeringsplats? Fyll i formuläret. 

  Månadskostnad för plats utomhus på taket: 375 kr 

  Månadskostnad för plats inomhus: 625 kr 

   

  Eller har du andra frågor kring parkeringen? Kontakta Parkman per telefon eller mail.

  Telefon: 08-734 90 00
  E-post: info@parkman.nu
  Postadress: Box 2895, 187 28 Täby

  Parkering i Norrviken - Hyra parkering Sollentuna

  Hyra parkering i Sollentuna, Norrviken. Vår samfällighet i Norrviken har lediga parkeringsplatser till en månadskostnad. Du kan välja en parkeringsplats utomhus eller inomhus under tak. Garagebyggnaden är låst och du behöver ett avtal för att komma åt parkeringsplatserna. Parkman administrerar parkeringsplatserna och genom att fylla i formuläret ovan kan du hyra eller avsluta din parkeringsplats. Sollentuna ingick tidigare nästan helt i Stockholms kommun men idag är Sollentuna och Upplands Väsby Sveriges femte största tätort. Sollentuna ligger mellan Stockholm och Uppsala, ett grönt landskap med bebyggda områden av olika karaktär runt Edsviken och Norrviken. Kör du tex från Uppsala med inte vill köra hela vägen in till stan, så kan du hyra en parkeringsplats och lämna bilen här och ta pendeltåget in till stan. 

  Hyr parkeringsplats eller garageplats i Sollentuna

  Vi har lediga parkerings- och garageplatser för uthyrning i Norrviken, norra delen av Sollentuna. Parkman är ett etablerat parke­ringsföretag där medarbetarna har stor erfaren­het av parkeringsbranschen. De arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. Dessutom erbjuder dem kringtjänster som projektering, renhållning, bilvård, för­varing samt hämtning och lämning av bilar. Vid stora evenemang kan de ordna med parkerings­värdar som dirigerar och hänvisar bilisterna till rätt plats.

  Varmt välkommen till Tuna - Festlokal

  Vad roligt att ni är intresserade av att hyra Tuna.

  Detta är en lokal som är till för alla att njuta av, och det är viktigt att alla visar hänsyn och respekt mot varandra och lokalen. Genom att följa dessa enkla regler kan vi alla få en trevlig och minnesvärd stund i Tunan. Tänk på att vi är gäster i den här lokalen, och låt oss alla visa vårt ansvar genom att hålla den ren och välmående. Låt oss skapa en plats där vi kan samlas, skratta och ha roligt tillsammans, utan att behöva oroa oss för djur, smuts eller störningar. Så låt oss alla göra vårt bästa för att hålla Tunan en trevlig och välkomnande lokal för alla!

  För kalas, fester eller TV/film-kväll

  Vi vill påminna er om att den person som bokar måste vara över 18 år och ha giltig hemförsäkring. Hyran är 65kr/timme. Bokning minst 2 timmar, lokalen/golvet måste städas efter användning. 

  Utrustning i Tunan:

  • TV 58 tum.
  • Stereo/hemmabioanläggning med BluRay/DVD-spelare.
  • Karaoke utrustning
  • Projektor för filmvisning, presentationer mm.
   (Om ni vill använda filmprojektorn så måste det meddelas minst 1 vecka innan så vi kan montera upp den.)
  • Wifi i hela lokalen.
  • Internetuppkoppling 100/100 Mbit/s ger möjlighet till sk. LAN-kvällar. (1000/1000 från och med April 2024)
   
  • Köket innehåller:
  • Kombinerat kylskåp med frys
  • Diskmaskin
  • Kaffebryggare (automatisk)
  • Porslin för 50 personer.
  • Bestick 
  • Koppar och glas 
  • Skålar och serveringsporslin  
  • Spis & Ugn
  • Några kastruller 

  Kaffebryggaren är automatisk

  Kaffebryggaren är själv påfyllande av vatten, så fyll inte på vatten själv.

  Vi vill också påminna om att det får vara max 50 personer i lokalen samtidigt. Vi hoppas att ni kommer att ha en fantastisk kväll hos oss och att ni får mycket glädje av vår lokal.

  Innan du släcker lamporna

  Det är viktigt att du säkerställer att du har tömt diskmaskinen och diskat använt porslin, glas och bestick innan du lämnar tillbaka nyckeln till Tuna. Se även till att kyl/frys är tomt och att alla sopor har slängts. Var noga med att ta bort tejp och annat som kan ha använts för att fästa dukar på borden. Det är även viktigt att du städar lokalen, köket och toaletterna ordentligt efter dig, dammsuger och torkar golven samt torkar rent borden. Glöm inte att även städa utanför lokalen vid entrén, såsom att ta hand om fimpar. Kom ihåg att alltid släcka alla lampor i lokalen när du är klar. Nyckeln ska återlämnas senast vid sluttiden av din bokning. Alla bord och stolar ska placeras tillbaka i förrådet efter uthyrningen. 

  SBC tar över förvalttningen från 2023-01-01

  Den 2023-01-01 tar SBC över förvaltningen av BRF Nattvakten.

  Alla förfrågningar gällande mäklarbilder, fakturor, felanmälan med mera går till Teoge fram tills 2022-12-31

  Under december kommer SBC skicka ut fakturorna för första kvartalet, det vill säga för januari, februari och mars. Dessa betalas enligt respektive förfallodatum.

  TEOGE

  Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

  PARKMAN

  Lediga p-platser och garage. Kontakta Parkman om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

  STYRELSEN

  Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.