Hoppa till innehåll

BRF Nattvakten i Sollentuna

Bo nära naturen i närhet till det mesta.

Vill du bo nära till natur, badplats och korta avstånd till det mest? 

Bostadsrättsföreningen Nattvakten är beläget norr om Sollentuna centrum i ett lugnt villaområde bestående av sekelskifteshus, med inslag av nyare villor och radhusområden. 

I närområdet finns något för alla

I närheten av Bostadsrättsföreningen Nattvakten finns ett flertal skolor och förskolor. Med några minuters promenad finns det badplats i öster och Järvafältets strövområden i väster med många promenadvägar och rekreationsmöjligheter. Eller varför inte ta en avkopplande promenad längs med strandpromenaden vid Norrviken och njut av utsikten över vattnet och grönskande natur.

Vintertid finns en mycket välbesökt plogad skridskobana och pulkabacke bara några minuters gångavstånd från Bostadsrättsföreningen Nattvakten mot Stallets Förskola & Skola. Gillar du att spela golf, så finns det en riktigt fin golfbana med 18 hål i närheten.

På östra sidan av Bostadsrättsföreningen Nattvakten finns Norrvikens idrottsplats med fotbollshall med fullstor konstgräsplan samt ytterligare en fullstor fotbollsplan och omklädningsrum.

Varför inte ta ett besök till Bögs gård som är en bondgård, och visningsgård, och som ligger i ett historiskt odlingslandskap. Bögs gård är en av de få gårdar på Järvafältet som fortfarande bedriver aktivt jordbruk. Det finns flera cykel-, rid- och promenadvägar samt en del fornminnen runt Bögs gård och ligger på promenadavstånd från Bostadsrättsföreningen Nattvakten.

Ta dig överallt med bra kommunikations möjligheter

Kommunikations möjligheter finns, du har 5 minuters gångväg till pendelstationen därifrån kan du åka in till Stockholm Central, Odenplan, Märsta, Uppsala, Södertälje och även direkt till Arlanda Flygplats.

Bussarna går utanför Bostadsrättsföreningen Nattvakten på Landsvägen och då kan du åka direkt till Sollentuna Centrum, Kista mm.

På grund av utvecklingen av E4 Förbifart Stockholm som kommer binda ihop Norrviken och södra Stockholm och skapar möjligheter för fortsatt utveckling i en starkt växande region. Det ger möjligheter till att flytta ut ur storstäderna för att bo nära natur och i lugn och trygg miljö.

E4 Förbifart Stockholm går från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr med sex nya trafikplatser ovan jord. Restiden för hela sträckan beräknas endast till 15 minuter. Förbifart Stockholm ger Sollentuna och Häggvik anslutningar till västra och södra sidan av Stockholm som vi inte haft förut. Restiden till olika delar av Stockholm förkortas för både människor och gods.

Varmt välkommen till Tuna - Festlokal

Vad roligt att ni är intresserade av att hyra Tuna.

Detta är en lokal som är till för alla att njuta av, och det är viktigt att alla visar hänsyn och respekt mot varandra och lokalen. Genom att följa dessa enkla regler kan vi alla få en trevlig och minnesvärd stund i Tunan. Tänk på att vi är gäster i den här lokalen, och låt oss alla visa vårt ansvar genom att hålla den ren och välmående. Låt oss skapa en plats där vi kan samlas, skratta och ha roligt tillsammans, utan att behöva oroa oss för djur, smuts eller störningar. Så låt oss alla göra vårt bästa för att hålla Tunan en trevlig och välkomnande lokal för alla!

För kalas, fester eller TV/film-kväll

Vi vill påminna er om att den person som bokar måste vara över 18 år och ha giltig hemförsäkring. Hyran är 65kr/timme. Bokning minst 2 timmar, lokalen/golvet måste städas efter användning. 

Utrustning i Tunan:

 • TV 58 tum.
 • Stereo/hemmabioanläggning med BluRay/DVD-spelare.
 • Karaoke utrustning
 • Projektor för filmvisning, presentationer mm.
  (Om ni vill använda filmprojektorn så måste det meddelas minst 1 vecka innan så vi kan montera upp den.)
 • Wifi i hela lokalen.
 • Internetuppkoppling 100/100 Mbit/s ger möjlighet till sk. LAN-kvällar. (1000/1000 från och med April 2024)
 
 • Köket innehåller:
 • Kombinerat kylskåp med frys
 • Diskmaskin
 • Kaffebryggare (automatisk)
 • Porslin för 50 personer.
 • Bestick 
 • Koppar och glas 
 • Skålar och serveringsporslin  
 • Spis & Ugn
 • Några kastruller 

Kaffebryggaren är automatisk

Kaffebryggaren är själv påfyllande av vatten, så fyll inte på vatten själv.

Vi vill också påminna om att det får vara max 50 personer i lokalen samtidigt. Vi hoppas att ni kommer att ha en fantastisk kväll hos oss och att ni får mycket glädje av vår lokal.

Innan du släcker lamporna

Det är viktigt att du säkerställer att du har tömt diskmaskinen och diskat använt porslin, glas och bestick innan du lämnar tillbaka nyckeln till Tuna. Se även till att kyl/frys är tomt och att alla sopor har slängts. Var noga med att ta bort tejp och annat som kan ha använts för att fästa dukar på borden. Det är även viktigt att du städar lokalen, köket och toaletterna ordentligt efter dig, dammsuger och torkar golven samt torkar rent borden. Glöm inte att även städa utanför lokalen vid entrén, såsom att ta hand om fimpar. Kom ihåg att alltid släcka alla lampor i lokalen när du är klar. Nyckeln ska återlämnas senast vid sluttiden av din bokning. Alla bord och stolar ska placeras tillbaka i förrådet efter uthyrningen. 

SBC tar över förvalttningen från 2023-01-01

Den 2023-01-01 tar SBC över förvaltningen av BRF Nattvakten.

Alla förfrågningar gällande mäklarbilder, fakturor, felanmälan med mera går till Teoge fram tills 2022-12-31

Under december kommer SBC skicka ut fakturorna för första kvartalet, det vill säga för januari, februari och mars. Dessa betalas enligt respektive förfallodatum.

TEOGE

Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

PARKMAN

Lediga p-platser och garage. Kontakta Parkman om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

STYRELSEN

Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.