Skip to content

Nattvakten i Sollentuna

ANSÖK PARKERING

ANSÖK EN PARKERINGSPLATS

Behöver du hyra parkeringsplats? Fyll i formuläret. 

Avgift för plats utomhus på taket: 375 kr 

Avgift för plats inomhus: 625 kr 

 

Eller har du andra frågor kring parkeringen? Kontakta Parking partner per telefon eller HÄR!

Phone: 08-120 305 90
E-mail: info@parkingpartner.se
Postal address: Box 1122, 131 26 Nack

  Välj typ av plats?

  Parkering i Norrviken - Hyra parkering Sollentuna

  Hyra parkering i Sollentuna, Norrviken. Vår samfällighet i Norrviken har lediga parkeringsplatser till en månadskostnad. Du kan välja en parkeringsplats utomhus eller inomhus under tak. Garagebyggnaden är låst och du behöver ett avtal för att komma åt parkeringsplatserna. Parking partner administrerar parkeringsplatserna och genom att fylla i formuläret ovan kan du hyra eller avsluta din parkeringsplats. Sollentuna ingick tidigare nästan helt i Stockholms kommun men idag är Sollentuna och Upplands Väsby Sveriges femte största tätort. Sollentuna ligger mellan Stockholm och Uppsala, ett grönt landskap med bebyggda områden av olika karaktär runt Edsviken och Norrviken. Kör du tex från Uppsala med inte vill köra hela vägen in till stan, så kan du hyra en parkeringsplats och lämna bilen här och ta pendeltåget in till stan. 

  Hyr parkeringsplats eller garageplats i Sollentuna

  Vi har lediga parkerings- och garageplatser för uthyrning i Norrviken, norra delen av Sollentuna. Parking Partner är ett etablerat parke­ringsföretag där medarbetarna har stor erfaren­het av parkeringsbranschen. De arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. Dessutom erbjuder dem kringtjänster som projektering, renhållning, bilvård, för­varing samt hämtning och lämning av bilar. Vid stora evenemang kan de ordna med parkerings­värdar som dirigerar och hänvisar bilisterna till rätt plats.

  TEOGE

  Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

  PARKING PARTNER

  Lediga p-platser och garage. Kontakta Parking partner om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

  STYRELSEN

  Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.