Skip to content

Nattvakten i Sollentuna

Parking

Garaget ägs av Revelop, SKAB & BRF Nattvakten

 Garaget

Brf Nattvakten äger tillsammans med Sollentuna Kommunfastigheter (SKAB) och företaget Revelop det garage som finns på Sjöängsvägen 13, i anslutning till föreningen. Att vi samäger innebär att Brf Nattvakten inte själva kan ta beslut om administrationen av parkeringsplatser eller skötsel av garagebyggnaden. 

Garaget förvaltas sedan 1980 av en samfällighet som heter Nattvaktens samfällighetsförening 
(organisationsnummer 716417-1717) där Brf Nattvakten finns representerad. Du som boende kan inte kontakta samfälligheten direkt, utan ska alltid gå via bostadsrättsföreningsstyrelsen eller förvaltaren om du har frågor till samfälligheten.

Hyra parkeringsplats

Administration av parkeringsplatser, parkeringskö och kontroller av parkeringstillstånd uförs av Parkman som samfälligheten har avtal med. Du hittar kontaktuppgifter till dem nedan eller här.

Parkeringspriser 

Avgift för plats inomhus: 500 kr exklusive moms (625 kr inklusive moms)
Avgift för plats utomhus på taket: 300 kr exklusive moms (375 kr inklusive moms)

Parkeringstillstånd

I garaget på Sjöängsvägen 13 används digitala parkeringstillstånd genom Parkmans app Phone Park. 

Som privatperson får du tillgång till parkeringstillståndet genom att ladda ner appen och sedan maila namn, adress och mobiltelefonnummer till Parkman på uthyrning@parkman.nu (så att de vet vem de ska dela ut tillståndet till).

Som företag eller kommunal verksamhet behöver man starta ett Buinesskonto, logga in på det och dela ut tillstånd till de anställda som ska parkera i garaget på Sjöängsvägen.

I undantagsfall, om du saknar en smart mobiltelefon eller av andra skäl inte har möjlighet att använda digitalt parkeringstillstånd just nu ber vi dig kontakta Parking Partner för att hitta en annan lösning.

Phone: 08-734 90 00
E-mail: info@parkman.nu
Postal address: Box 2895, 187 28 Täby

TEOGE

Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

PARKMAN

Lediga p-platser och garage. Kontakta Parkman om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

STYRELSEN

Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.

Byte av förvaltare!

Den 2023-01-01 tar SBC över förvaltningen av BRF Nattvakten.

Alla förfrågningar gällande mäklarbilder, fakturor, felanmälan med mera går till Teoge fram tills 2022-12-31

Under december kommer SBC skicka ut fakturorna för första kvartalet, det vill säga för januari, februari och mars. Dessa betalas enligt respektive förfallodatum.

Teoge skickar december fakturan i november.