Hoppa till innehåll

BRF Nattvakten i Sollentuna

Nattvakten Logo Simpel

Ett hem för alla
Ett hem för dig

Spela video om BRF Nattvakten i Norrviken

Startsida / Välkommen till Brf Nattvakten

Våra samarbeten och medlemskap

Handelsbanken Teoge Habitek Electrolux Bergs lås Gerts lås Seom Brandkontoret Swedbank BoAppa Bostadsrätterna Securitas Anticimex Samfälligheten Nattvakten SBC Tingvalla Mark

Tryggt boende, hela livet

Brf Nattvakten är en modern förening som ligger i Norrviken, strax norr om Sollentuna Centrum.

Som medlem i Brf Nattvakten kan du känna dig trygg med hur ditt boende förvaltas och utvecklas. Vi anser att det är vår uppgift att öka värdet på ditt boende, samtidigt som avgifter och kostnader hålls på rimliga nivåer. Bostadsrättsföreningen Nattvakten digitaliserar en stor del av styrelsearbetet samt tar fram andra smarta verktyg så som våran kommunikations app Boappa, där vi som är boenden kan kommunicera med varandra tex. Vi tror att framtiden är digital. Vi håller också på att undersöka möjligheterna till att kunna producera egen el från solen med hjälp av solpaneler. 

förbifart stockholm

Bo i Norrviken, jobba på söder!

Utvecklingen av E4 Förbifart Stockholm som kommer binda ihop Norrviken och södra Stockholm och skapar möjligheter för fortsatt utveckling i en starkt växande region. Det ger möjligheter till att flytta ut ur storstäderna för att bo nära natur och i lugn och trygg miljö.

E4 Förbifart Stockholm går från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr med sex nya trafikplatser ovan jord. Restiden för hela sträckan beräknas endast till 15 minuter. Förbifart Stockholm ger Sollentuna och Häggvik anslutningar till västra och södra sidan av Stockholm som vi inte haft förut. Restiden till olika delar av Stockholm förkortas för både människor och gods.

Svenska Mäklarhuset Blå Huset Home Maid Ahlströms STHLM Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solhem Inredning

Rabatter & Erbjudanden

Unika erbjudanden och rabatter för medlemmarna i bostadsrättsföreningen Nattvakten  så som tex Solhem Inredning, Länsförsäkringar fastighetsförmedling, Ahlströms Sthlm AB och hemstädning från Homemaid.

Brf Nattvakten bostadsrättsförening i Sollentuna Norrviken

Föreningens Nyhetsbrev

Få information om vad som händer i föreningen, oavsett var du befinner dig.

Välkommen till Boappa!

All information och kommunikation samlat på ett enda ställe. Ta del av viktiga meddelanden från styrelsen, kom åt dokument, boka tvättstugan, kontakta grannar och upptäck smarta tjänster.

Du har möjlighet att få notiser när något viktigt händer och kan snabbt kontakta styrelsen vid behov. I appen kan du boka gemensamma faciliteter och chatta med dina grannar.

Boappa - BRF Nattvakten

Tuna vår gemensamma föreningslokal

Vad roligt att ni är intresserade av att hyra Tuna.

Detta är en lokal som är till för alla att njuta av, och det är viktigt att alla visar hänsyn och respekt mot varandra och lokalen. Genom att följa dessa enkla regler kan vi alla få en trevlig och minnesvärd stund i Tunan. Tänk på att vi är gäster i den här lokalen, och låt oss alla visa vårt ansvar genom att hålla den ren och välmående. Låt oss skapa en plats där vi kan samlas, skratta och ha roligt tillsammans, utan att behöva oroa oss för djur, smuts eller störningar. Så låt oss alla göra vårt bästa för att hålla Tunan en trevlig och välkomnande lokal för alla!

För bordtennis- eller TV/film-kväll

Vi vill påminna er om att den person som skriver på kontraktet måste vara över 18 år och vara närvarande i lokalen under hela tiden. Hyran är 250 kr för 4 timmar eller 65kr/timme. Bokning minst 2 timmar, lokalen/golvet måste städas efter användning. 

Utrustning i Tunan:

 • – TV 58 tum.
 • – Stereo/hemmabioanläggning med BluRay/DVD-spelare.
 • – Karaoke utrustning
 • – Projektor för filmvisning, presentationer mm.
  (Om ni vill använda filmprojektorn så måste det meddelas minst 1 vecka innan så vi kan montera upp den.)
 • – Internet är framdraget till stereon så att man kan spela musik i högtalarna från en egen dator/smartphone via t.ex. Spotify.
 • – Internetuppkoppling 100/100 Mbit/s ger möjlighet till sk. LAN-kvällar.
 • – Pingisbord

 

 • Köket innehåller:
 • – Kombinerat kylskåp med frys
 • – Diskmaskin
 • – Kaffe-bryggare (automatisk)
 • – Porslin för 50 personer.
 • – Spis & Ugn
 • – Några kastruller 

Kaffebryggaren är automatisk

Kaffebryggaren är själv påfyllande av vatten, så fyll inte på vatten själv.

Vi vill också påminna om att det får vara max 50 personer i lokalen samtidigt. Vi hoppas att ni kommer att ha en fantastisk kväll hos oss och att ni får mycket glädje av vår lokal.

Innan du släcker lamporna

Det är viktigt att du säkerställer att du har tömt diskmaskinen och diskat använt porslin, glas och bestick innan du lämnar tillbaka nyckeln till Tuna. Se även till att kyl/frys är tomt och att alla sopor har slängts. Var noga med att ta bort tejp och annat som kan ha använts för att fästa dukar på borden. Det är även viktigt att du städar lokalen, köket och toaletterna ordentligt efter dig, dammsuger och torkar golven samt torkar rent borden. Glöm inte att även städa utanför lokalen vid entrén, såsom att ta hand om fimpar. Kom ihåg att alltid släcka alla lampor i lokalen när du är klar. Nyckeln ska återlämnas senast vid sluttiden av din bokning.

SBC tar över förvalttningen från 2023-01-01

Den 2023-01-01 tar SBC över förvaltningen av BRF Nattvakten.

Alla förfrågningar gällande mäklarbilder, fakturor, felanmälan med mera går till Teoge fram tills 2022-12-31

Under december kommer SBC skicka ut fakturorna för första kvartalet, det vill säga för januari, februari och mars. Dessa betalas enligt respektive förfallodatum.

TEOGE

Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

PARKMAN

Lediga p-platser och garage. Kontakta Parkman om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

STYRELSEN

Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.