Hoppa till innehåll

BRF Nattvakten i Sollentuna

Welcome to BRF Nattvakten

Välkommen till BRF Nattvakten, en förening som vi hoppas att du kommer att trivas i tillsammans med dina nya grannar! Vi är alla delägare på lika villkor och tillsammans kan vi skapa ett fint och trevligt boende. Det är viktigt att vi alla har ett ansvar för våra gemensamma utrymmen och att vi iakttar sundhet, ordning och skick i våra lägenheter och gentemot våra grannar. Tillsammans kan vi skapa en gemenskap och delaktighet som gör att vi trivs och mår bra i vår bostadsrätt. Så välkommen till BRF Nattvakten, vi ser fram emot att lära känna dig!

Nyhetsbrev och
SBC hemma

Vi är så glada att SBC är vår förvaltare och att vi har tillgång till deras portal SBC hemma! Där finns allt vi behöver veta om vår bostad och det är så bekvämt att ha all information samlad på ett ställe. Och för att inte missa något som händer i vår förening, prenumerera  på föreningens nyhetsbrev – det är en bra idé för att hålla sig uppdaterade och involverade.

Vi vill uppmuntra alla att läsa igenom föreningens ordningsregler och stadgar, som du kan hitta på vår hemsida. Det är viktigt att du tar del av dem och följer dem för att skapa en trivsam och hälsosam miljö för oss alla.

Glöm inte att teckna en giltig hemförsäkring samt bostadsrättstillägg för att skydda dig och din lägenhet.

Sollentuna energi är vår nätägare och elleverantör, så se till att teckna ett elnätsavtal och elhandelsavtal med det bolag du föredrar.

Fiber finns tillgängligt i alla lägenheter, så du kan själv välja internetabonnemang. Digital TV-uppkoppling erbjuds av Tele2 så länge tjänsten fortfarande finns.

Större renoveringar måste godkännas av styrelsen innan de sätts igång, så se till att ansöka om det på vår hemsida.

Sopkärl finns i änden av huset och det finns information på väggarna bakom kärlen om vad som får slängas. Tänk på att inte slänga grovsopor i miljörummet eller lägga ut dem utanför.

Varje vår och höst har vi gemensam gårds- och områdesstädning, så då finns möjlighet att slänga grovsopor. Ta tillfället i akt att träffa och lära känna dina grannar, det är alltid trevligt att skapa relationer med dem man bor tillsammans med.

På vintern ansvarar varje hushåll för snöröjning utanför lägenheten.

Tänk också på att regelbundet rensa i avlopp och golvbrunnar för att undvika problem och onödiga kostnader. Kom ihåg att endast spola ner kiss, bajs och toapapper i toaletten och inte fulspola.

Tuna är vår gemensamma samlingslokal som du kan hyra, se priser och ordningsregler på vår hemsida.

Fyll dina dagar med glädje genom att följa föreningens ordningsregler och skapa en trevlig miljö för oss alla att njuta av!

BRF Nattvakten i Norrviken
Tuna
Garage
Miljöstugan
Carpenter's house
Laundry room
Trädgårdsförråd

Tuna vår gemensamma föreningslokal

Vad roligt att ni är intresserade av att hyra Tuna.

Detta är en lokal som är till för alla att njuta av, och det är viktigt att alla visar hänsyn och respekt mot varandra och lokalen. Genom att följa dessa enkla regler kan vi alla få en trevlig och minnesvärd stund i Tunan. Tänk på att vi är gäster i den här lokalen, och låt oss alla visa vårt ansvar genom att hålla den ren och välmående. Låt oss skapa en plats där vi kan samlas, skratta och ha roligt tillsammans, utan att behöva oroa oss för djur, smuts eller störningar. Så låt oss alla göra vårt bästa för att hålla Tunan en trevlig och välkomnande lokal för alla!

För bordtennis- eller TV/film-kväll

Vi vill påminna er om att den person som skriver på kontraktet måste vara över 18 år och vara närvarande i lokalen under hela tiden. Hyran är 250 kr för 4 timmar eller 65kr/timme. Bokning minst 2 timmar, lokalen/golvet måste städas efter användning. 

Utrustning i Tunan:

 • – TV 58 tum.
 • – Stereo/hemmabioanläggning med BluRay/DVD-spelare.
 • – Karaoke utrustning
 • – Projektor för filmvisning, presentationer mm.
  (Om ni vill använda filmprojektorn så måste det meddelas minst 1 vecka innan så vi kan montera upp den.)
 • – Internet är framdraget till stereon så att man kan spela musik i högtalarna från en egen dator/smartphone via t.ex. Spotify.
 • – Internetuppkoppling 100/100 Mbit/s ger möjlighet till sk. LAN-kvällar.
 • – Pingisbord

 

 • Köket innehåller:
 • – Kombinerat kylskåp med frys
 • – Diskmaskin
 • – Kaffe-bryggare (automatisk)
 • – Porslin för 50 personer.
 • – Spis & Ugn
 • – Några kastruller 

Kaffebryggaren är automatisk

Kaffebryggaren är själv påfyllande av vatten, så fyll inte på vatten själv.

Vi vill också påminna om att det får vara max 50 personer i lokalen samtidigt. Vi hoppas att ni kommer att ha en fantastisk kväll hos oss och att ni får mycket glädje av vår lokal.

Innan du släcker lamporna

Det är viktigt att du säkerställer att du har tömt diskmaskinen och diskat använt porslin, glas och bestick innan du lämnar tillbaka nyckeln till Tuna. Se även till att kyl/frys är tomt och att alla sopor har slängts. Var noga med att ta bort tejp och annat som kan ha använts för att fästa dukar på borden. Det är även viktigt att du städar lokalen, köket och toaletterna ordentligt efter dig, dammsuger och torkar golven samt torkar rent borden. Glöm inte att även städa utanför lokalen vid entrén, såsom att ta hand om fimpar. Kom ihåg att alltid släcka alla lampor i lokalen när du är klar. Nyckeln ska återlämnas senast vid sluttiden av din bokning.

SBC tar över förvalttningen från 2023-01-01

Den 2023-01-01 tar SBC över förvaltningen av BRF Nattvakten.

Alla förfrågningar gällande mäklarbilder, fakturor, felanmälan med mera går till Teoge fram tills 2022-12-31

Under december kommer SBC skicka ut fakturorna för första kvartalet, det vill säga för januari, februari och mars. Dessa betalas enligt respektive förfallodatum.

TEOGE

Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

PARKMAN

Lediga p-platser och garage. Kontakta Parkman om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

STYRELSEN

Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.