Hoppa till innehåll

BRF Nattvakten i Sollentuna

Vårstädning

Boka Tuna för vårfest bröllop dop födelsedagar familjeträffar julfest examen sommarfest
eller det du vill fira

Samla släkt och vänner och spendera en mysig dag tillsammans. ​

Brf Nattvakten vårstädning

Registrera dig för digitala nyhetsbrevet

Få information om vad som händer i föreningen, oavsett var du befinner dig.

Nära till naturen

Det här är en plats för dig som älskar att andas in lugnet och se solen strila genom träden, men som blir rastlös av att bo längre än en kvart från stan. Brf Nattvakten är en oas. En sagolik glänta, där världen utanför är nära, men utom synhåll.

Hem för livet

I Brf Nattvakten finns lägenheter i många olika storlekar, antal lägenheter 127, från 1:or på 50 kvm till 5:or på 100 kvm. Lägenheterna är ljusa och välplanerade. Här bor människor i alla åldrar, vilket bidrar till den trevliga boendemiljön.

0

Antal lägenheter

0

Varav bostadsrätter

0

Varav hyreslägenheter

Bokning

Boka Tunan

Tvättstugan

Felanmälan

Parkeringsplats

Rabatter & Erbjudanden

Unika erbjudanden och rabatter för medlemmarna i bostadsrättsföreningen Nattvakten  så som tex Solhem Inredning, Länsförsäkringar fastighetsförmedling, Ahlströms Sthlm AB och hemstädning från Homemaid.

nattvakten.se

Brf Nattvakten ligger i Norrviken, strax norr om Sollentuna Centrum.

Föreningen består av två & trevåningshus uppdelade på fem rymliga och lummiga gårdar. Nyligen målades fasaderna om, 

Som medlem i Brf Nattvakten kan du känna dig trygg med hur ditt boende förvaltas och utvecklas. Vi anser att det är vår uppgift att öka värdet på ditt boende, samtidigt som avgifter och kostnader hålls på rimliga nivåer. Du kan alltid kontakta oss i styrelsen för övergripande frågor, eller förvaltningen för vardagliga ärenden. Om du är intresserad av att arbeta i föreningen är du välkommen att kontakta styrelsen.

Styrelsen

Styrelsen sammanträder enligt ett årligen fastställt schema. Utöver dessa styrelsemöten kan ytterligare styrelsemöten sammankallas för att hantera frågor som inte kan hänskjutas till ett ordinarie styrelsemöte. Därutöver har styrelseordföranden och ledamöterna en fortlöpande dialog rörande ledningen av föreningen.

Vad är en bostadsrätt?

Många brukar säga att de köpt en lägenhet. Faktum är att du inte köper själva lägenheten, utan bostadsrätten. Detta handlar om rätten att bo i en lägenhet på obestämd tid, förutsatt att du följer stadgarna och reglerna från bostadsrättsföreningen.

Tuna vår gemensamma föreningslokal

Vad roligt att ni är intresserade av att hyra Tuna.

Detta är en lokal som är till för alla att njuta av, och det är viktigt att alla visar hänsyn och respekt mot varandra och lokalen. Genom att följa dessa enkla regler kan vi alla få en trevlig och minnesvärd stund i Tunan. Tänk på att vi är gäster i den här lokalen, och låt oss alla visa vårt ansvar genom att hålla den ren och välmående. Låt oss skapa en plats där vi kan samlas, skratta och ha roligt tillsammans, utan att behöva oroa oss för djur, smuts eller störningar. Så låt oss alla göra vårt bästa för att hålla Tunan en trevlig och välkomnande lokal för alla!

För bordtennis- eller TV/film-kväll

Vi vill påminna er om att den person som skriver på kontraktet måste vara över 18 år och vara närvarande i lokalen under hela tiden. Hyran är 250 kr för 4 timmar eller 65kr/timme. Bokning minst 2 timmar, lokalen/golvet måste städas efter användning. 

Utrustning i Tunan:

 • – TV 58 tum.
 • – Stereo/hemmabioanläggning med BluRay/DVD-spelare.
 • – Karaoke utrustning
 • – Projektor för filmvisning, presentationer mm.
  (Om ni vill använda filmprojektorn så måste det meddelas minst 1 vecka innan så vi kan montera upp den.)
 • – Internet är framdraget till stereon så att man kan spela musik i högtalarna från en egen dator/smartphone via t.ex. Spotify.
 • – Internetuppkoppling 100/100 Mbit/s ger möjlighet till sk. LAN-kvällar.
 • – Pingisbord

 

 • Köket innehåller:
 • – Kombinerat kylskåp med frys
 • – Diskmaskin
 • – Kaffe-bryggare (automatisk)
 • – Porslin för 50 personer.
 • – Spis & Ugn
 • – Några kastruller 

Kaffebryggaren är automatisk

Kaffebryggaren är själv påfyllande av vatten, så fyll inte på vatten själv.

Vi vill också påminna om att det får vara max 50 personer i lokalen samtidigt. Vi hoppas att ni kommer att ha en fantastisk kväll hos oss och att ni får mycket glädje av vår lokal.

Innan du släcker lamporna

Det är viktigt att du säkerställer att du har tömt diskmaskinen och diskat använt porslin, glas och bestick innan du lämnar tillbaka nyckeln till Tuna. Se även till att kyl/frys är tomt och att alla sopor har slängts. Var noga med att ta bort tejp och annat som kan ha använts för att fästa dukar på borden. Det är även viktigt att du städar lokalen, köket och toaletterna ordentligt efter dig, dammsuger och torkar golven samt torkar rent borden. Glöm inte att även städa utanför lokalen vid entrén, såsom att ta hand om fimpar. Kom ihåg att alltid släcka alla lampor i lokalen när du är klar. Nyckeln ska återlämnas senast vid sluttiden av din bokning.

SBC tar över förvalttningen från 2023-01-01

Den 2023-01-01 tar SBC över förvaltningen av BRF Nattvakten.

Alla förfrågningar gällande mäklarbilder, fakturor, felanmälan med mera går till Teoge fram tills 2022-12-31

Under december kommer SBC skicka ut fakturorna för första kvartalet, det vill säga för januari, februari och mars. Dessa betalas enligt respektive förfallodatum.

TEOGE

Vår tekniska förvaltare är Teoge Alla frågor som rör fastigheten ska i första hand gå till dem. Om de gör bedömningen att en fråga kräver ett beslut utanför deras ramar så kontaktar de styrelsen.

PARKMAN

Lediga p-platser och garage. Kontakta Parkman om du vill hyra eller avsluta en plats eller har andra synpunkter. 

STYRELSEN

Vill du prata med oss om våra bostäder eller bli med i styrelsen. Vill du fråga vad som gäller i ditt byggärende.